OM OS2018-05-20T09:45:33+00:00

Hvem er vi?

Kærlig Pleje er et privat hjemmepleje firma, der yder personlig pleje, praktisk hjælp og serviceydelser. Der er mulighed for at tilkøbe ekstra ydelser som f.eks. hovedrengøring, vinduespolering, snerydning, indkøb samt lettere havearbejde. Som noget helt nyt tilbyder vi også øreakupunktur, som en tilkøbsydelse

Stifteren af virksomheden er uddannet social- og sundhedsassistent, og er selv ude i plejen.

Stifteren “Jasmin”  fortæller om sig selv.
“Jeg har arbejdet både i den kommunale og private sektor. Jeg har en periode arbejdet i Norge som assistent, da jeg gerne vil udfordre mig selv, og se forskellen på deres arbejdstilgang til de ældre og hvad de kunne tilbyde. Lighederne mellem Danmark og Norge er at der ikke er tid nok til de ældre, grundet mangel på tiden til den enkelte borger, kan man i nogle tilfælde godt gå hjem med følelsen af ikke at have ydet den optimale pleje.

Grunden til at jeg har valgt at starte mit eget er fordi jeg samt mit personale brænder for det. Vi ved at vi kan yde det ekstra der skal til, og at vi kan gøre en forskel. Jeg er et menneske der brænder for det arbejde jeg udføre, og der er ingen bedre følelse end at kunne gå hjem med et smil på læben, og vide at ens borger er tilfredse og at man har givet sig 100 %.”

Fritvalg- Dit Valg

Koster det noget at skifte fra den kommunale hjemmepleje til den private? Nej det gør det ikke.
Serviceloven §83 kan du, som samfundsborger, vælge om det er den kommunale eller private hjemmepleje, som skal varetage dine ydelser.

For at sikrer et højt serviceniveau vil der i slutningen af hver måned bliver givet et skema til borgeren, hvor de kan tilkendegive deres mening om hvad der har været godt eller dårligt og om der er noget der skal ændres. Der vil os blive sat tid af så borgeren kan få hjælp til at udfylde skemaet, hvis det er det de ønsker eller har behov for. Det helt frit om den pågældende borger og pårørende har lyst til at deltage.

Ansatte

Alle ansatte hos Kærlig Pleje er veluddannede og kompetente sundhedsfaglige medarbejder, som hver dag gør deres bedste, for at du kan opleve en god pleje og omsorg.
Vi er et fast team som kommuniker og samarbejder med hinanden for at skabe trygge rammer for hver enkelte borger.
Du lære hurtig det faste personale at kende som kommer i dit hjem, det er med til at skabe tillid og kontinuitet i din hver dag. Der kan i tilfælde af sygdom, ferie m.m. kan der forekommer ændringer af personalet. Vi arbejder rehabiliterende og hjælper dig med din træning/øvelser for at lette din hverdag.

Opstart

Alle nye borgere får tilbudt et opstartsmøde, hvor pårørende er velkomne til at deltage. På mødet vil pårørende får en folder. Der udvælges en medarbejder, som fungerer som en kontaktperson for den enkelte borger og pårørende.

Kærlig pleje sætter en ære i arbejdet med de ældre, så de får opfyldt deres behov og at livskvaliteten bibeholdes. Hver enkelte vil opleve oprigtig omsorg, nærvær samt faglig dygtighed af personalet. Vi lytter og inkludere den enkelte borger i arbejdet, så de er en del af det, så det skaber kontinuitet i deres hverdag.